Lopov koji je ukrao 500.000 eura iz bankomata opljačkao Maju Šuput 2017.

Foto: Instagram

Ponovno je uhićen Anto Zeba (43), policajac koji je 2016. godine opljačkao Maju Šuput. Zeba, sad uhićen zbog provale u bankomate, od srpnja 2016. do siječnja 2017. provalio je u domove desetero poznatih Hrvata, no slučaj Maje Šuput bio je najviše medijski popraćen.

Što je sve ukrao Maji Šuput?

Zebo i njegov brat Mario pjevačici su iz garderobe u sobi ukrali više komada raznog vrijednog nakita od bijelog i žutog zlata te srebra, i to naušnice, narukvice, prstene i lančiće, prijenosni metalni sef u kojem se nalazilo 5000 eura u raznim apoenima, oko 45.000 kuna u raznim apoenima i ručni sat marke Rolex s pripadajućom dokumentacijom.

Zatim mobitel marke iPhone 6 i iPhone 6S s autopunjačem, rezervne ključeve automobila marke Mercedes, fotoaparat marke Canon i rezervni ključ stana, uređaj Apple iPad, Apple iPad Mini i daljinski upravljač Apple za zvučnike i tri sata marke Michael Cors.

Maja bila u Meksiku

Sveukupna vrijednost predmeta bila je najmanje 225.000 kuna. Pljačka se dogodila dok je Maja bila na odmoru u Meksiku s Lanom Gadžom Čermak, unukom generala Ivana Čermaka. Kako je izvijestila zagrebačka policija, lopovi su između 9. i 11. siječnja od 23 do 12:30 upali u njezin stan na zagrebačkom Bijeniku. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.