Milijun lajkova: Jennifer Aniston posljednjom fotkom na Instagramu oduševila internet

Foto: Instagram

Jennifer Aniston (55) na Instagramu je objavila fotografiju s Reese Witherspoon (48) i komičarkom Tig Notaro (53).

Fotografija je nastala na snimanju četvrte sezone hit-serije The Morning Show i u jednom danu skupila više od milijun lajkova. Obožavatelji su posebnu pažnju pridali Jennifer i Reese te su u komentarima pisali da izgledaju bolje nego ikad.

"Dvije najbolje žene na svijetu. Jako talentirane i prizemljene", napisao je jedan obožavatelj.

"Sviđa mi se kako ste sve odjenule traper", "Jennifer, prekrasna si", "Reese je preslatka", nadovezali su se drugi. Mnogi su napomenuli i da jedva čekaju pogledati nastavak serije. 

The Morning Show je dramska televizijska serija s Jennifer Aniston, Reese Witherspoon i Steveom Carellom u glavnim ulogama koja je premijerno prikazana na platformi Apple TV+ 1. studenog 2019. Serija je inspirirana knjigom Briana Steltera iz 2013.

Aniston privukla pažnju i na promociji serije

Dok neki ne prestaju hvaliti Aniston, drugi smatraju da je slavna glumica pretjerala s botoksom. Nedavno je privukla pažnju na promociji spomenute serije. "Što joj se dogodilo s licem", pitali su se mnogi nakon što su bile objavljene fotografije s promocije.

Inače, prema pisanju stranih medija, nedavno su ona i Sandra Bullock (59) bile ispred poznate ordinacije plastične kirurgije u Connecticutu, zbog čega su obožavatelji uvjereni da su imale plastične operacije. Aniston je ranije govorila da ne voli injekcije na sebi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.