Polubrat Tupaca Shakura prekinuo šutnju, vjeruje da je Diddy umiješan u smrt repera

Foto: Profimedia/EPA

Mopreme Shakur, polubrat ubijenog repera Tupaca Shakura, prekinuo je svoju šutnju i konačno se oglasio nakon nedavnog uhićenja repera Seana Diddyja Combsa. Naime, u emisiji Piersa Morgana progovorio je o navodnoj umiješanosti Diddyja u pucnjavu iz automobila u kojoj je 1996. godine Tupac izgubio život. 

Mopreme je rekao da nije siguran je li Diddy bio iskren kada je rekao da nije bio umiješan u ubojstvo hip-hop ikone 1996. godine. Prisjetio se i susreta s uhićenim reperom godinama nakon pucnjave te je ispričao da ga je Combs tada uvjeravao u svoju nevinost: "Diddy je zapravo rekao da nema nikakve veze s ubojstvom mog brata", ispričao je Mopreme.

>>Što je sukob istočne i zapadne obale i kako je svađa repera prerasla u rat

Tupacov polubrat ne vjeruje u Diddyjevu nevinost

"Rekao sam mu: 'Istina tek treba izaći na vidjelo, pa ćemo vidjeti.' I evo nas, 27, 28 godina kasnije, još uvijek sumnjam u tu njegovu izjavu", otkrio je Tupacov polubrat u emisiji. Na pitanje vjeruje li da je Diddy lagao, Mopreme je rekao: "Vrlo moguće, tako nekako izgleda po mom mišljenju."

Sean Diddy Combs

Podsjećamo, obitelj preminulog repera angažirala je poznatog odvjetnika Alexa Spira kako bi istražio moguću vezu između Tupacovog ubojstva i Diddyja.

Shakur je ubijen u dobi od 25 godina, a preminuo je uslijed ozljeda zadobivenih u pucnjavi u rujnu 1996. godine. Prošle godine, gotovo tri desetljeća nakon incidenta, uhićen je Duane Keefe D Davis, koji je osuđen za ubojstvo uz uporabu smrtonosnog oružja. On tvrdi da je Diddy platio milijun dolara za Shakurovo ubojstvo.

Ipak, Combs je 2008. godine negirao povezanost s Tupacovim ubojstvom, izjavivši da je ta priča lažna i smiješna. "Ni Notorious B.I.G. ni ja nismo imali nikakve informacije o napadu prije, tijekom ni nakon njegovog izvršenja", rekao je tada.

Diddy se suočava s teškim optužbama

Osim što se Diddy povezuje sa slučajem ubojstva Tupaca Shakura, on je suočen i s optužbama za seksualno zlostavljanje, silovanje, trgovinu ljudima i kriminalne aktivnosti povezane s prostitucijom. 

Nakon uhićenja otkriveno je da 120 osoba planira podići tužbu protiv njega, od kojih je 25 ljudi bilo maloljetno u vrijeme incidenata zbog kojih pokreću tužbe, a jedna je osoba imala 9 godina kad se dogodilo navodno zlostavljanje. U 24 sata javilo se čak 12 tisuća navodnih žrtava i svjedoka. Diddy poriče sve optužbe. 

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.