Pijan u preokrenutom autu čekajući policiju otvorio još jedno pivo

PIJANI vozač koji je zaglavio u svom preokrenutom automobilu odlučio je popiti još jedno pivo dok čeka da stignu policija i hitna pomoć. Paul Nigel Sneddon priznao je krivnju za nepažljivu vožnju i vožnju u pijanom stanju pred sucem u gradu Palmerston Northu na Novom Zelandu. Policija je pronašla Sneddona, 47-godišnjeg bivšeg pekara, zarobljenog u njegovom Fordu Laseru, koji se preokrenuo nakon što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom u zavoju i proletio kroz drvenu barijeru na cesti.

Nije znao što drugo napraviti pa je otvorio još jedno pivo

Sneddonov odvjetnik rekao je kako je njegov klijent pokušao otvoriti vrata preokrenutog automobila, no kada mu to nije pošlo za rukom, "nije znao što drugo napraviti pa je otvorio još jedno pivo". Kada su policajci upitali Sneddona koliko je popio, on je odgovorio: "Puno. Pijem već puna četiri dana bez prestanka".

Sneddon, kojeg je nedavno ostavila žena, kaže kako je krenuo utapati tugu u alkoholu nakon što je izgubio posao u pekari i tog istoga dana saznao da mu otac ima rak prostate. Sudac Gregory Ross odredio mu je kaznu od 800 dolara te mu zabranio da upravlja automobilom sljedećih 10 mjeseci. Sneddonu je to bio prvi prekršaj u životu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.