Pokazali smo DJ-u video "tehničkih problema" Ivane Knoll i pitali ga što se tu događa

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Nastup Ivane Knoll, pardon DJ Knolldoll, obilježio je ovogodišnju Ultru. Iako su na Ultri nastupali i Afrojack i Armin van Buuren, najviše interesa na društvenim mrežama i u domaćim medijima privukao je upravo nastup najpoznatije domaće navijačice. A pogotovo onaj dio s "tehničkim problemima".

Naime, Ivana je na samom početku nastupa zatrebala pomoć tehničara. Objavljena je snimka dijela tog trenutka, a mi smo je pokazali iskusnom zagrebačkom radijskom i klupskom DJ-u Marku Ješovniku Yeshu i pokušali zajedno s njim dokučiti kakve je to točno probleme Knoll imala na stageu.

 

Dva moguća zaključka

"Iz prilično nejasnog (zbog kuta snimanja) i isprekidanog videa teško mi je precizno dokučiti o čemu se radi no čini mi se, s obzirom na dio DJ mixera po kojem pomagački dvojac pokušava riješiti problem, da dotična ili nije znala isključiti efekte ili nije znala dobiti zvuk u slušalicama, budući da se u donjem desnom kutu tog konkretnog DJ mixera nalaze te kontrole. Možda je na tom festivalu po prvi put došla u kontakt s tim modelom mixera pa se nije baš snašla, to ne možemo znati", uočio je Yesh u kratkom videu u kojem se vidi trenutak "tehničkih poteškoća".

"Pretpostavljam da se radi o neiskustvu. Ono što bi mene osobno kao potencijalnog posjetitelja više zanimalo je 'miksa' li dotična uopće uživo i ako da, kako to radi, na koji način mi prezentira glazbu. Za to bih, doduše, morao čuti malo više od isprekidane minute nastupa. Istovremeno mislim da je taj detalj u njenom nastupu potpuno nebitan posjetiteljima tog festivala te pretpostavljam da je isporučila upravo ono po što su došli i uspješno odradila svoju zadaću", dodao je Yesh. 

Na ljetnoj turneji nakon Eura 

Ivana Knoll nastupila je na prvoj večeri Ultre. Na samom početku imala je tehničkih problema, pa je zatražila pomoć, a publika ju je bodrila i uzvikivala njezino ime. Nakon kraće stanke, uspjela je odraditi nastup.

Knoll je na Ultri nastupila u sklopu svoje ljetne turneje koju je započela u Njemačkoj nakon Eura, gdje je privukla pažnju svojim navijačkim izdanjima. Knoll će u sklopu svoje ljetne turneje održati tri nastupa u Kanadi i Maroku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.