Poznati par ponovno zajedno? Snimljeni na utakmici, fanovi oduševljeni: "Vrištat ću"

Foto: Profimedia

Pjevačica Camila Cabello i pjevač Shawn Mendes viđeni su zajedno na nogometnoj utakmici. Fanovi su ih snimili i počeli dijeliti videozapise na društvenim mrežama, a mnogi se nadaju da su ponovno skupa.

@thereealz Camila Cabello and Shawn Mendes spotted at the Copa America final #shawnmendes #camilacabello #fy #foryoupage #foryou #viral #fypシ゚viral #copaamerica #celebrity ♬ BIRDS OF A FEATHER - mrtysaudios

"Vrištat ću", "Ajme meni, zar opet?", "Jako sam sretna zbog ovog", "Ovo mi je popravilo dan", samo su neki od komentara.

Veliki zajednički hit

Podsjetimo, Camila i Shawn počeli su izlaziti 2019. godine te su ubrzo postali jedan od omiljenih parova. Osim što su fanovi pratili njihovu vezu, Camila i Shawn su i poslovno surađivali. Njihova pjesma Senorita bila je veliki hit.

No par je 2021. godine objavio prekid. "Odlučili smo prekinuti svoju romantičnu vezu, ali naša ljubav jednog prema drugom kao ljudima jača je nego ikada. Započeli smo vezu kao najbolji prijatelji i bit ćemo najbolji prijatelji", poručili su tada Shawn i Camila, prenosi The Mirror.

Prošle su godine snimljeni kako se ljube na Coachelli, čime su potakli glasine da su obnovili ljubavnu vezu. Na fotografijama koje su tada objavljene vidjeli su se poljupci i njihovo druženje s prijateljima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.