Mama iz Splita: Nudim smještaj ženi s bebom koja nema za more, mogu platiti i put

Ilustracija: Zvonimir Barisin/PIXSELL/Facebook

Anonimna objava u jednoj Facebook grupi dirnula je mnoge. Naime, u Facebook grupi Mamine tajne anonimne i javne osvanula je objava jedne majke koja je ponudila besplatan smještaj drugoj majci i djetetu.

"Pozdrav drage mame, živim u Splitu i kako mi je muž često na terenu, tjednima budem sama s malenom u velikom stanu pa mi je palo na pamet da ugostim neku mamu s djetetom koji nemaju novca inače za ići na more. Imam gostinsku sobu, imam auto, plaža nam je 5 min autom. Voljela bih da to budu samo mama i dijete, preferirala bi dijete od godinu do godinu i pol da se može družiti s mojim i da smo mama i ja u sličnim fazama pa da imamo tema za razgovor", napisala je nepoznata žena.

"Na porodiljnom sam pa imam vremena. E da, jedini uvjet je da se ni mama ni dijete ne boje velikih pasa jer imam jednog. Ako ste zainteresirane molim vas ostavite mi u komentaru vašu dob i dob djeteta (ako su i dva djeteta ni to nema problema ako sa sobom za malu bebu planirate nositi putni krevetić). Nadam se da ću ovim putem steći neko lijepo poznanstvo! Također, ni put nije problem platiti ako se sve dogovorimo", dodala je.

Objava je izazvala brojne pohvale i komentare. "Kad bi barem bilo još ovakvih ljudi", "Predivna gesta", pisali su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.