Prodavačica mislila da je slavna glumica lopov? Pretresla joj torbu na izlasku

Foto: Profimedia

Britanska glumica Emma Thompson (65) doživjela je neugodnost pri izlasku iz jedne britanske trgovine luksuzne robe. Naime, paparazzi su snimili trenutak kada ju je prodavačica zaustavila na izlazu i tražila od nje da joj pregleda torbu koju je imala kod sebe. 

Slavna je glumica pritom bila odjevena u casual izdanje koje je uključivalo tamne hlače, tamni džemper i sivu kapu na glavi, a oko struka je zavezala jaknu. Na leđima je imala veliki crni ruksak.

Pokazala joj je torbu

Sudeći po fotografijama, Emmi je bilo neugodno, no ipak joj je otvorila i pokazala unutrašnjost torbe. Na kraju je uljudno pozdravila prodavačicu i nastavila svojim putem. The Sun je pisao da ju prodavačica nije prepoznala te da ju je čak, u jednom trenutku, pratila po trgovini, sumnjajući da želi nešto ukrasti. 

Bila je u Rovinju 2023.

Emma je inače engleska glumica, komičarka i scenaristica ovjenčana dvama Oscarima te nagradama Emmy, Zlatni globus i BAFTA. 

>>Slavna oskarovka o aferama bivšeg supruga: "Bila sam potpuno slijepa"

Krajem kolovoza prošle godine posjetila je Rovinj. Bila je u društvu modne dizajnerice Diane von Furstenberg, koja se nakon toga pohvalila s nekoliko fotografija na svom Instagram profilu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.