Justin Bieber planira tužiti bivše menadžere? Loše su upravljali njegovim novcem

Foto: EPA

Justin Bieber navodno razmatra poduzimanje pravnih koraka protiv svojih bivših poslovnih menadžera zbog lošeg upravljanja njegovim financijama. Pjevač je godinama bijesan jer vjeruje da je izgubio značajnu svotu novca zbog njihovih odluka, prema izvorima TMZ-a.

Bieber razmišlja o podizanju tužbe

Iako nije jasno koliko novca je navodno izgubljeno, Bieber razmišlja o tužbi. Njegov trenutni tim podijeljen je oko toga, jer neki tvrde da je Bieber neko vrijeme neodgovorno trošio. Bieberova se neto vrijednost procjenjuje na 300 milijuna dolara.

Justin Bieber započeo je svoju karijeru kao tinejdžerska senzacija nakon što je njegov talent otkriven putem YouTubea 2007. godine. Njegov prvi album My World iz 2009. godine donio mu je globalnu popularnost, a pjesme poput Baby i One Time postale su hitovi.

Bieber je nastavio izdavati uspješne albume, uključujući Purpose (2015.) i Changes (2020.), te je postao jedna od najutjecajnijih pop zvijezda. Tijekom karijere, surađivao je s brojnim poznatim glazbenicima, uključujući Ed Sheerana i DJ Khaleda.

Surađivao je s Diddyjem

Podsjećamo, nakon uhićenja repera Seana Diddyja Combsa koji je optužen za seksualno zlostavljanje žena, u središte javnosti došao je i Justin Bieber zbog njihove zajedničke prošlosti. On je 2008. godine potpisao ugovor s izdavačkom kućom Diddyjevog štićenika Ushera, što je označilo početak njegovog prijateljstva s poznatim reperom koji mu je jedno vrijeme bio i mentor.

Nedavno su Justinovi bliski izvori otkrili da je pjevač "potpuno zgrožen" informacijama koje su izašle u javnost. Također, oni tvrde da Bieber ne vjeruje uopće ljudima oko sebe te da se, kako kažu, izolirao od ljudi s kojima je bio blizak godinama.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.