Majka Jenne Ortege urnebesnim memom upozorila kćer na štetnost cigareta

Foto/Screenshot: Instagram

Društvenim mrežama proširile su se fotografije glumice Jenne Ortege kako puši cigaretu. To je razočaralo njezine brojne fanove, a ubrzo nakon toga je i njezina majka Natalie Ortega, koja je po zanimanju medicinska sestra, odlučila reagirati.

Na svom je Instagram profilu objavila fotku s memom Golluma iz Gospodara prstenova, uz opis: "Ne vjerujte lažima o tome da su cigarete loše za vas. Pušim gotovo svih svojih 21 godinu i osjećam se odlično."

"Majka je uvijek majka"

Zatim je objavila još fotki na kojima podsjeća o štetnim nuspojavama pušenja, kao što su rak, oštećeni zubi, lomljive kosti, što je, njezini pratitelji pretpostavljaju, javna poruka Jenni da prestane sa štetnom navikom. "Majka je uvijek majka. Ona nikada ne prestaje brinuti o svojoj djeci, čak i kada su sva odrasla i imaju svoju djecu", glasila je poruka na njezinoj zadnjoj objavi. 

Mnoge je nasmijao način na koji je odlučila podignuti svijest o štetnosti pušenja te su komentirali da ima dobar smisao za humor. "Ovo je urnebesno jer mogu zamisliti svoju majku kako radi upravo to", bio je samo jedan od komentara. Bilo je i onih koji su smatrali da joj je trebala to reći nasamo, a ne javno. 

"Ljudi govore da je ovo trebala samo poslati svojoj kćeri, ali ja to vidim iz druge perspektive. Moguće je da ona razumije da se mnogi ugledaju na njezinu kćer i da će vjerojatno na ovaj način lakše uspjeti doprijeti do njih i upozoriti zašto su cigarete loše", opravdao ju je jedan pratitelj. 

Priznala je da se teško nosi sa slavom

Podsjećamo, Jenna Ortega se proslavila ulogom u seriji Tima Burtona Wednesday. Publiku je oduševila i u ulogom u novom nastavku Bubimira. No nedavno je priznala da se teško nosi sa slavom. "To je zastrašujući osjećaj. I ne govorim to da bih se žalila. Puno toga se događa. I to je definitivno prilagodba", priznala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.