Oglasila se Liamova cura: Planirali smo se vjenčati unutar godine dana

Foto: Instagram

Cura pokojnog pjevača Liama Paynea Kate Cassidy odala je počast svom preminulom dečku te je otkrila da su se trebali vjenčati unutar godine dana. Uz crno-bijelu fotografiju para u zagrljaju, Kate Cassidy je izjavila da joj je srce "slomljeno".

"Ti si moj najbolji prijatelj i ljubav mog života"

"Ne znam ni gdje početi. Srce mi je slomljeno na načine koje ne mogu opisati riječima. Voljela bih da možeš vidjeti ogroman utjecaj koji si imao na svijet, čak i sada kada sve izgleda tako mračno. Donio si toliko radosti i pozitive svima - milijunima obožavatelja, svojoj obitelji, prijateljima, a posebno meni. Bio si nevjerojatno voljen.

Ti si - jer ne mogu reći bio si - moj najbolji prijatelj, ljubav mog života i svatko koga si dotaknuo osjećao se jednako posebno kao i ja. Tvoja energija je bila zarazna, osvjetljavala je svaku prostoriju u koju bi ušao. Ništa od ovoga ne izgleda stvarno i ne mogu prihvatiti ovu novu stvarnost u kojoj te više nema ovdje. Borim se da shvatim kako živjeti u svijetu bez tebe pored mene. Zajedno smo se osjećali kao djeca te uvijek pronalazili radost u najmanjim stvarima", poručila je u objavi.

"Dobila sam anđela čuvara"

"Imao si najljubazniju dušu i najzabavniji duh. Osjećam se kao da sam izgubila najbolji dio sebe. Ne mogu zamisliti dan bez tvog smijeha i ljubavi. Donio si toliko svjetla u moj život. Prije nekoliko tjedana sjedili smo vani na prekrasnoj večeri, manifestirajući naše živote zajedno. Čuvam tvoju poruku blizu sebe iako si mi rekao da je ne gledam. Pisalo je: 'Ja i Kate ćemo se vjenčati unutar godine.'

Liame, znam da ćemo zauvijek biti zajedno, ali ne na način kako smo planirali. Uvijek ćeš biti sa mnom. Dobila sam anđela čuvara. Voljet ću te do kraja svog života i dalje, noseći naše snove i uspomene sa sobom gdje god da krenem. Zauvijek tvoja", zaključila je u objavi koja ima preko 145 tisuća lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.