Roditelji Biance Censori su ljuti nakon što su ona i Kanye West viđeni zajedno

Foto: Profimedia

Roditelji Biance Censori razočarani su i ljuti nakon što su ona i Kanye West usred glasina o razvodu viđeni zajedno u jednom šoping-centru u Tokiju. Naime, oni su se ponadali da je njihova kći zaista prekinula vezu s poznatim reperom te se sada "osjećaju prevareno", tvrdi izvor blizak obitelji za Daily Mail.

"Njezini roditelji su šokirani onim što vide. Osjećaju se prevareno jer im je Bianca rekla da je spremna ostaviti Westa", objasnio je izvor te dodao: "Ne razumiju što se događa. Uvjereni su da ju on kontrolira."

Nakon glasina uslijedio je obrat

TMZ je nedavno pisao da se poznati par posvađao i razdvojio prije nekoliko tjedana te da su o tome obavijestili najbliže ljude. No onda je došlo do iznenađujućeg obrata - par je uslikan zajedno u Tokiju.

Sudeći prema fotografijama, izgledali su poprilično sretno i zaljubljeno. Bianca je u jednom trenutku držala ruke preko reperovog lica te je bila nasmijana od uha do uha. 

Vjenčali su se 2022.

Daily Mail je pisao da su izvori bliski poznatom paru tvrdili da se oni "već neko vrijeme udaljavaju jedno od drugog". "Prekinuli su prije nekog vremena", otkrio je izvor.

"Bianca je počela gledati na vezu u novom svjetlu nakon što su joj prijatelji i obitelj izrazili zabrinutost zbog načina na koji se odijeva u javnosti, a Kanye je osjećao da ona više nije toliko zainteresirana za njega kao na početku", dodali su. No sada se ipak čini da njihovi navodi nisu bili istina. 

Kanye i Bianca vjenčali su se 2022. godine, mjesec dana nakon što je finaliziran njegov razvod od Kim Kardashian. Od tada par je privlačio pažnju gdje god bi se pojavio, ponajviše zbog svojih modnih kombinacija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.