Scena iz tuša u novom Terrifieru zgrozila gledatelje: "Skoro sam povratila"

Screenshot: X

Film Terrifier 3, koji je nedavno premijerno prikazan u Velikoj Britaniji, ne prestaje izazivati reakcije gledatelja. Jedna scena posebno je šokirala publiku i najviše je komentiraju po društvenim mrežama.

Riječ je o sceni tuširanja, pri čemu usred intimne scene dolazi do nemilosrdnog ubijanja. U toj sceni Mia i Cole izmjenjuju strasti pod tušem, a onda do njih dolazi klaun Art s motornom pilom. Promjena od romantične atmosfere do nemilosrdnog ubojstva iznenadila je gledatelje. 

Nižu se reakcije

X, bivši Twitter, prepun je objava o ovoj sceni.

"Bojim se tuširanja nakon te scene", "Je li scena u tušu bila zaista potrebna?", "Tko god da je smislio scenu u tušu, treba biti zatvoren", "Zaista mogu svašta podnijeti, ali Terrifier 3 je lud, pogotovo prva scena i scena pod tušem. Iskreno, skoro sam povratila. Dugo nisam bila tako uznemirena", "Zbog scena kao ove pod tušem ne mogu gledati horore", neke su od reakcija gledatelja.

Alexa Blair Robertson, koja je utjelovila Miju, kaže da je to posljednja zajednička scena koju su snimili ona i Mason Mecartea, koji glumi Colea.

"Bilo je to posebno iskustvo jer nijedno nije imalo slična iskustva, a scena uključuje toliko različitih elemenata, kao što su voda, krv, lažno staklo, para...", rekla je.

Gledatelji se onesvijestili u kinu

Neki gledatelji rekli su da su nakon uvodne scene Terrifiera 3 napustili kino, a dvije osobe u Australiji su se onesvijestile na projekciji. 

U intervjuu za JoBlo redatelj Damien Leone rekao je o uvodnoj sceni: "Zapamtite moje riječi. Garantiram da će prvih pet minuta biti vrlo kontroverzno, ali to čak ni nije vrhunac. Zato sam odlučio da ovaj film moram snimiti sam, jer je jednostavno previše lud. Ako ste mislili da je teror u drugom dijelu bio ekstreman, još ništa niste vidjeli."

O čemu se radi u filmu? 

Film prati Siennu (Lauren LaVera) i Jonathana Shawa (Elliot Fullam), koji su u prošlom nastavku uspjeli preživjeti napad klauna Arta (David Howard Thornton). Sienna i njezin mlađi brat pokušavaju ostaviti traumatične događaje iza sebe, nokad su se napokon opustili i počeli uživati u blagdanskom duhu, u njihove živote vraća se zastrašujući klaun željan krvoprolića.

Glavni glumac David Howard Thornton, koji igra glavnu ulogu klauna Arta, navodno je smatrao neke scene toliko užasnima da se nije mogao nositi s tim na setu i nakon toga je skoro povratio. U filmu uz Thorntona, LaVeru i Fullama glume i Samantha Scaffidi, Chris Jericho, Margaret Anne Florence i drugi.

Terrifier 3 je dostupan u Cinestaru od 10. listopada ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.