54 milijuna pregleda: Djevojka pokazala kako izgleda stan razvedenog oca

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Audrey objavila je viralan video u kojem je pokazala kako izgleda dom njezinog oca, koji se razveo.  

"Barem ima zastor za tuš", napisala je uz snimku u kojoj je pokazala dnevni boravak u kojem su samo dvije stolice na rasklapanje i TV, kartonske kutije u spavaćoj sobi i poluprazan hladnjak u kuhinji, ali i najveći hit - zastor za tuš s likom nilskog konja. 

@au.dreyyay

at least there’s a shower curtain

♬ creep - star! ★

Snimka je prikupila više od 54 milijuna pregleda i preko 10 milijuna lajkova te brojne komentare. 

"Sve djeluje raštrkano, ali je čisto i organizirano u isto vrijeme", "Moj tata je držao svoje božićno drvce do kolovoza, nije nam dopustio da ga skinemo, zapravo me rastužuje kada razmišljam o tome" i "OK, barem je čisto", pisali su tiktokeri, a Audrey je u komentarima oca nazvala "genijalcem za dizajn interijera", ali i objasnila da se osjeća ugodno u njegovom novom domu.  

Novi dodaci u očevom domu 

"Razvedeni očevi izmislili su minimalizam", zaključila je Audrey i u sljedećim videima pokazala nove dodatke u očevom domu, uključujući mikrovalnu pećnicu i kauč. Kako je objavljivala novosti, ljudi u komentarima počeli su postajati sve emocionalniji. 

@au.dreyyay the update of the century… stay tuned for more! - - - - - #divorceddad #divorce #apartmenttour #dad #dadsoftiktok ♬ creep - star! ★

"Srce me boli zbog ovoga", napisala je jedna tiktokerica, a drugi je priznao: "Nikada nisam imao dobar odnos s tatom. Drago mi je da neki imaju dobar odnos sa svojim tatama." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.