Šibenčanin koji je dobio 80.000 eura na Lotu: "Imao sam osjećaj da ću osvojiti"

Foto: Press

Glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije posjetio je sretni dobitnik koji je osvojio Jackpot ne pogodivši niti jedan broj u igri Sve ili Ništa. Sretni igrač iz Šibenika shvatio je da je osvojio Jackpot u iznosu od 80.000 € tek kada je došao u poslovnicu Hrvatske Lutrije provjeriti svoj listić, na adresi Stjepana Radića 39 u Šibeniku.

"Tko ne igra, ne može niti očekivati dobitak!" poručio je. Svojoj obitelji će ove godine priuštiti opušteno i nezaboravno ljeto. Sretnog igrača osvojeni dobitak je iznenadio, ali uvijek je vjerovao kako će baš on osvojiti Jackpot.

19. osvojeni Jackpot ove godine u igri Sve ili Ništa

Vjerni igrač Hrvatske Lutrije već je ranije imao sreće i osvojio manje dobitke u igri Loto 7, ali kaže kako će i dalje nastaviti igrati igre Hrvatske Lutrije.

Ovo je čak 19. osvojeni Jackpot ove godine u igri Sve ili Ništa. U igri Sve ili Ništa u svakom kolu izvlači 11 brojeva od njih 22, a Jackpot se osvaja u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kad promašite svih jedanaest brojeva. Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 h, a Jackpot iznosi 80.000,00 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.