Splitski komičar se našalio snimkom s Exita: Nikad nisam vidija ovoliko Srba u životu

Screenshot: TikTok

SPLITSKI komičar Ante Travizi, član grupe splitskih stand up komičara Splicka Scena, objavio je na društvenim mrežama snimku u kojoj se našalio kako to izgleda kad Splićanin u 30-ima posjeti Exit festival u Novom Sadu. Na početku snimke vidi se kako partija na festivalu, no ubrzo se počinje žaliti. 

"Nikad nisam vidija ovoliko Srba u životu" 

"Preglasna je muzika ovde", "Malo me leđa bole. Ima li neki chill stage?", "Koliko ima šetat’ do gore?" i "’Oćemo ić’ pojist nešto?", čuje se kako govori u snimci. 

 

"Nikad nisam vidija ovoliko Srba u životu", našalio se za kraj, a snimka je na TikToku prikupila više od 10 tisuća lajkova i brojne komentare. 

"Chill stage", "Isto je i kod mene, a imam 25", "Zadnja je najjača", "Kraj" i "Nisi se žalio na vodu od 5 eura", samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, Exit festival svake se godine održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i privlači velik broj partijanera. Festival se ove godine održavao od 10. do 14 srpnja., a na njemu je nastupila i Ida Prester, koja se pohvalila kako je i njezin otac stigao na festival. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.