Širi se cjenik apartmana na Pagu: Uključenje klime bez znanja vlasnika – 150 eura

Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL/Facebook

DRUŠTVENIM mrežama širi se viralna objava cjenika uništenih stvari koji su napravili vlasnici apartmana na Pagu, a koji je ubrzo postao hit. Naime, jedan je otac prepričao situaciju koju je njegov sin s djevojkom doživio na otoku Pagu, a objava je nasmijala mnoge.   

"Hrvatski turizam na najjače" 

"Sin sa curom uzeo neki apartman i na ulazu ih dočekao cjenik uništenih stvari. To je u biti ‘welcome guest’ po domaći. Neljubazni domaćini i prljav apartman su samo bonus u paketu ‘Doživjeti Hrvatsku’", počeo je. 

"KLIMA UKLJUČENJE BEZ ZNANJA VLASNIKA 150 EUR" Hrvatski turizam na najjače Sin sa curom uzeo neki apartman i na ulazu...

Posted by Saša Pavlić on Saturday 13 July 2024

"I tako ne baš zadovoljni plaćenim daju oni ocjenu 2 i krenu dalje za Split. Nakon sat, dva zove gazda apartmana i jebe im sve po spisku kako su mogli dati takvu ocjenu. Da izvole to popraviti. Ovo dolazi u paketu ‘100% Hrvatska’. Popravili su ocjenu, dali jedinicu i napisali da ‘ako date lošu ocjenu gazda zove i prijeti’. Tako da i drugi znaju gdje se može doživjeti autentični zimmer frei. Priča kao iz dnevnika Miljenka Smoje", dodao je. 

Naknada za uključenje klime bez znanja vlasnika 

Ekipu na društvenim mrežama zabavio je cjenik s popisom predmeta za koji gosti moraju platiti naknadu ako ih slučajno oštete. U cjeniku se navodi da se za uništenu klimu plaća naknada od 150 eura, za uništenu metlu 15 eura, izgubljeni ključ 100 eura, uništena vrata i štokove 500 eura, a za uništeni madrac 150 eura. 

Najveći hit je naknada za korištenje klime. Naime, ako gosti uključe klimu bez znanja vlasnika, moraju platiti – 150 eura. 

Imate sličnu priču iz hrvatskih apartmana? Pošaljite nam na desk@index.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.