Cura se uselila s pet nepoznatih muških cimera: Ne žele se družiti sa mnom

Screenshot: TikTok

Jeste li ikada pogledali seriju New Girl? Prikazivala je život Jessice Day nakon što se uselila s tri muškarca koje nikada nije upoznala. Iako je serija gotova, mnogi na TikToku prate priču Amelie Elliott, dvadesetogodišnjakinje koja se nedavno uselila s pet muških cimera koje prije nije poznavala.

Useljenje joj je bilo "vrlo stresno" i nije bila sigurna koliko će joj ovakav suživot biti ugodan. No smještaj joj je hitno trebao, a najamnina je u ovom stanu bila jeftina i blizu njezinog posla, stoga je odlučila riskirati, a svoje iskustvo počela je dokumentirati na TikToku.

@yoga4eva_ UPDATE : I HAVE MOVED IN. MET 1 ROOMIE (he seems like a chillar) #college #newcity #newgirl #jess #cincy #internship #moving #randomroomies #storytime ♬ original sound - AMELIA ELLIOTT

"Nisam im zanimljiva"

"Rekla bih da se zasad prilično dobro prilagođavam", rekla je Elliott. "Prije ovog, živjela sam s puno djevojaka, tako da se osjećam usamljeno noću. Voljela bih da imam ljude s kojima bih mogla kuhati večeru i ići u kupovinu", poručila je. Zasad je upoznala samo tri od svojih pet cimera te je ispričala da su prema njoj vrlo ljubazni, ali da nisu previše društveni. "Imam osjećaj da im nisam previše zanimljiva i da se ne žele družiti sa mnom", rekla je u svojem videu.

@yoga4eva_ WATCH TILL THE END HELLA PLOT TWIST #newgirl #jess #newcity #college #randomroomies #internship #cincy #summer #men ♬ Get It Sexyy - Sexyy Red

Mnogi brinu za moju sigurnost

Njezin prvi video u kojem objašnjava zašto je odlučila živjeti s pet nepoznatih muškaraca postao je viralan s više od milijun pregleda, a korisnici TikToka željno iščekuju idući nastavak ove serije TikTokova.

"Reakcija na društvenim mrežama bila je vrlo iznenađujuća. Mnogi korisnici se brinu za moju sigurnost, ali ovdje sam vrlo sigurna. Mislim da korisnici uživaju u tome jer je moja situacija slična hit seriji New Girl, iako moj život s cimerima nema istu atmosferu kao u seriji", rekla je za Newsweek.

Njezini videozapisi već su dobili mnoge komentare. "Treba ovo pretvoriti u filmsku seriju", "Ovo će biti baš kao New Girl ili dokumentarac o stvarnom zločinu", samo su neki od komentara na TikToku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.