VIDEO Bili smo na setu serije koja je "guilty pleasure" Hrvatske

Foto: Index

Znamo da gledate Sjene prošlosti pa smo otišli na set i snimili kako to zapravo izgleda. Produkcija serije odlučila je otvoriti svoja vrata za obožavatelje i organizirati dan otvorenih vrata te su u studio Jadran filma pustili oko 200 najvećih fanova.

Kroz studio su nas vodili inspektori Kruno i Darija koje igraju Andrej Dojkić i Tena Nemet Brankov. Krenuli smo od Olgine kuće, zatim kroz Paulinu, a na kraju smo završili u Martinoj kući, gdje nas je dočekao cijeli snimateljski tim i pred nama su odigrali jednu scenu.

Jeo se Martin poznati cheesecake

Hodanje kroz kuće koje gledamo na malim ekranima djeluje nestvarno, pogotovo kada vidite da se skrivaju iza ploha knaufa u ogromnoj hali. Sve su kuće spojene u cjelinu u studiju, a ekipa Indexa imala je prilike vidjeti i zatvor te policijsku postaju na drugom katu studija.

Nakon što su pogledali scenu, obožavatelji su se uspjeli fotografirati s glumcima, a na kraju se jeo Martin poznati cheesecake. S glumcima smo uspjeli popričati i mi, a najviše su nas zanimali dojmovi Olge, Marte i Šimuna, odnosno Marine Fernandez, Jelene Peričin i Jasmina Mekića.

Glumce smo zamolili da s nama podijele omiljenu scenu ili neku anegdotu sa seta i svi su se složili oko toga tko im je najzabavniji kolega.

Šimun nam je otkrio nezgodu koja mu se dogodila na setu

"Bilo je dosta dragih scena, ali nekako volim kada smo sve četiri zajedno. To su nam najzabavnije i najdinamičnije scene", rekla nam je Jelena Peričin i otkrila da ju najviše nasmijava Matija Kačan, koji u seriji glumi Tomu.

Marina Fernandez nam je rekla da je bilo dosta scena koje su joj bile zahtjevne, emocionalno i fizički, no jednu je izdvojila. "Jedna od tih scena je bila s mojim kolegom Eduardom nakon večere gdje se on predstavlja kao moj dečko. I onda je uslijedio taj obračun u kući. To mi je bilo jako stresno i potresno", rekla je i složila se s Jelenom Peričin da joj je najzabavniji kolega Matija Kačan (Tomo).

A Jasmin Mekić podijelio je jednu nezgodnu situaciju koja mu se dogodila na setu. "Spašavao sam jednu osobu i onda sam u tom spašavanju, u tom žaru, bacao kutije sa strane, a djeca su trčala. I tada sam pogodio jednog malog dečkića tom kutijom. On je jadan pao i naočale su mu se iskrivile. Nije mu na kraju bilo ništa i svi smo se smijali, ali znamo nekad biti nespretni. Najsmješniji kolega je definitivno Matija Kačan, nekad je teško završiti scene u kojima je on, uvijek nas nasmijava", rekao je. 

Posjetiteljica: Najviše mi se sviđaju drame u seriji

Posjetitelji s kojima smo pričali bili su oduševljeni setom, a najmlađa posjetiteljica imala je samo šest mjeseci. Mi smo pričali s jednom od najmlađih obožavateljica Sjena prošlosti, koja je imala deset godina. "Jako mi je lijepo zato jer glumci jako lijepo glume i onaj tko je smislio priču jako ju je lijepo smislio", rekla nam je Marija.

"Najviše mi se sviđa Martin i lik i sve što izvodi te Olga i Šimun", rekla je Ana, a s njom se složila i njezina prijateljica Andreja. "Najviše mi se sviđaju te drame u seriji", rekla je.  

"Najbolji su mi Ana i Mato. Marta je malo šarf, ali mora biti takvih zlica. One su uvijek omiljene u serijama. Interesantnije nego dobrice. Ona mi se najmanje sviđa, neka se ne ljuti", rekla je jedna gospođa.

"Nismo nikada bili na ovakvoj turi i baš nam je drago vidjeti kada se nešto tako događa. Ovo mi je druga hrvatska koju sam ikad gledala", rekla nam je jedna posjetiteljica.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.