Zaigrali smo Kiss, marry, kill sa Zagrepčanima. Ponudili smo im srpske glazbenike

Video/Foto: Index

Prošetali smo Zagrebom i s prolaznicima opet zaigrali poznatu američku igru Kiss, marry, kill. To je igra u kojoj igrači zamišljaju potencijalne romantične scenarije sa zadanim osobama. "Kill" u ovom slučaju, naravno, ne znači doslovno "kill (hrv. ubiti)", već znači da igrač s nekom osobom ne bi mogao biti u romantičnom odnosu. Ovoga puta birali su između poznatih srpskih repera Voyagea, Nuccija i Desingerice.

"Nisu mi nešto"

Dvije prijateljice u samom početku odmah su se razilazile u mišljenju. "Kill Desingerica, kiss Voyage i marry Nucci", rekla je prva djevojka i dodala kako je Nucci materijal za muža. Druga djevojka svima je dala minus. "Svi su mi za kill... Nisu mi nešto", objasnila je.

Sljedeća prolaznica rekla je da nije fan nikoga od njih, ali ako se može suditi samo po izgledu, poljubila bi Voyagea, udala se za Nuccija, a za kill bi odabrala Desingericu jer joj nikako nije sjeo.

@index.hr Kiss-Marry-Kill: Voyage, Nucci, Desingerica? #voyage #nucci #desingerica #indexhr #game #kissmarykill #fyp ♬ original sound - Index.hr

"Nisam u tom svijetu"

Jedna od prolaznica rekla je kako nije u tom svijetu i ne poznaje nikoga od njih.

"Nucci je Balkan celebrity crush"

Jedna djevojka je rekla da bi se udala za Nuccija jer joj je on "Balkan celebrity crush". Kill bira za Voyagea jer joj ide na živce u zadnje vrijeme. Kiss daje Desingerici i govori: "Koliko god ga neki ljudi pljuju, sviđa mi se što je svoj i koliko ga boli briga za sve ostale."

"Desingerica je fizički najjači"

Sljedeća prolaznica bi se udala za Desingericu jer, kako kaže, on je top i od svih njih on je fizički najjači.

"Čuo sam da je naporan frajer"

Jedan od muških prolaznika kiss daje Voyageu, a marry Nucciju. "Čuo sam da je naporan frajer", govori za Desingericu i bira kill.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.