Hawk tuah se pojavila u javnosti prvi put nakon što je postala viralna, evo gdje

Screenshot: TikTok

Hawk tuah cura pojavila se kao gost na koncertu američke country zvijezde Zachyja Bryana.

Pojavila se tijekom izvedbe pjesme Revival i viknula "hawk tuah", što je izazvalo različite reakcije na društvenim mrežama. "Radimo pogrešne ljude slavnima", "Ok, službeno sam završio s internetom, ali i sa svijetom", "Dosta mi je ovih gluposti", "Stvari su otišle predaleko na ovom svijetu", "Društvene mreže će nas uništiti", samo su neki od komentara ispod snimki njenog nastupa na koncertu.

@zachbryanarchive HAWK TUAHHH #ZachBryan ♬ original sound - Zach Bryan Archive

Ipak, bilo je i onih koji su podržali odluku coutry zvijezde da pozove Hailey Welch (što je pravo ime hawk tuah cure) na pozornicu. "Ma ona je ikona", "Živi život i tako treba", "Jako sam sretna zbog nje", pišu oni koji je podržavaju.

@oklahomanoutlaw Zach Bryan brought out the ‘Hawk Tuah’ girl on stage for Revival last night in Nashville. #zachbryan #countrymusic #hawktuah #oklahomanoutlaw #newzachbryansong #zachbryanmusic #countryartist #countrysong #countrymusician #nashvillemusic #nashvillecountrymusic #countrysongs #zachbryanalbum #zachbryanconcert #quittintimetour #zachbryanreleasedate #zachbryansong #countryconcert #quittintimetour #zachbryanreleasedate #zachbryansong #countryconcert #outlawcountry #zachbryannewalbumreleasedate #ZachBryan ♬ original sound - Oklahoman Outlaw
@zachbryanarchive Zach Bryan invited the Hawk Tuah girl on stage for ‘Revival’ in Nashville, Tennessee! #ZachBryan #HawkTuah ♬ original sound - Zach Bryan Archive

Inače, njen viralni video dobio je i remix verzije pa ovo nije njen prvi "glazbeni" izlet.

Tko je hawk tuah cura i kako je sve počelo?

Djevojka je postala viralna senzacija zbog svog odgovora na pitanje influencera s Tim and Dee TV-a, na kojem kreatori društvenih mreža postavljaju pitanja slučajnim prolaznicima na ulicama. Tako su zaustavili i ovu djevojku, koja je, sasvim neočekivano, postala viralna senzacija.

Influencer je nju i njezinu prijateljicu zaustavio u noćnom izlasku u Nashvilleu pa ih pitao: "Zbog kojeg poteza u krevetu muškarci svaki put polude?" Djevojka mu je brzo odgovorila: "Moraš im dati taj hawk tuah i pljunuti na tu stvar!", a potom pozdravila svog dečka. Inače, hawk tuah je onomatopeja za zvuk pljuvanja.

Viralna djevojka se zove Hailey Welch i dolazi iz Nashvillea. Nakon što je stekla slavu, Welch je započela suradnju s trgovinom odjeće Fathead Threads u Tennesseeju. Fathead Threads vodi Jason Poteete. Poteete je napravio merch s natpisom Hawk Tuah '24. Njegova procjena je da su do sada prodali nešto više od 2000 šilterica, odnosno da su zaradili 65.000 dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.