Zubac se vjenčao s Kristinom prije tri godine, a Šarić je 2022. dobio dijete s Karlom

Foto: Instagram/Goran Stanzl/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Hrvatski košarkaški reprezentativci Dario Šarić (30) i Ivica Zubac (27) ovih su dana u centru pozornosti zbog incidenta koji se dogodio u jednom noćnom klubu u Ateni. Naime, hrvatski košarkaši fizički su se sukobili s nepoznatim ljudima. 

>> Objavljena snimka tučnjave u kojoj su sudjelovali Zubac i Šarić

Ivica Zubac prije tri godine oženio Kristinu

Zubac već dugo ljubi Kristinu Prišč. Prohodali su kad je njemu bilo 18 godina, a njoj 23. Zaručili su se na Bahamima u veljači 2019.

U kolovozu 2021. vjenčali su se u Malom Lošinju. Kristina je zablistala u vjenčanici izraelskog modnog brenda Galia Lahav, čiji modeli, kako je navedeno na njihovoj stranici, koštaju od četiri do sedam tisuća dolara.

Brojni hrvatski celebovi bili su na vjenčanju, a Indira Levak objavila je fotografiju na kojoj pozira s mladenkom. 

"Za potpunu radost potreban je netko s kime ćete ju podijeliti.. njih dvoje su divni. Slavili smo uz pjesmu ljubav dvoje predivnih ljudi. Kristina i Ivica, volim vas", napisala je u opisu. 

Dario je 2022. dobio dijete

Dario Šarić i ekonomistica Karla Pušeljić u listopadu 2022. postali su roditelji. Karla je rodila sina kojeg su nazvali Niko.

Svoju vezu skrivaju od očiju javnosti, ali je poznato da su zajedno preko 10 godina. Upoznali su se u Vodicama 2012. godine. 

Sukobili se u grčkom noćnom klubu

Podsjetimo, snimke koje su se proširile internetom pokazuju Zupca koji se nagurava s nekoliko ljudi, a Šarić je završio na podu dok ga je s leđa netko gušio. Grčki mediji su potom objavili detalje vezane uz tučnjavu hrvatskih košarkaša u Ateni. Pišu da su se Šarić i Zubac prvo sukobili s posjetiteljima, a onda i redarima kluba. Navode da je s njima bio Tin Jedvaj, hrvatski nogometaš Panathinaikosa. 

Dodaju da su hrvatski igrači NBA klubova u sukobu dobili modrice po rukama i nogama. Pišu da je okršaj počeo tako što je Zubac bio s nekim u žestokoj verbalnoj raspravi. Šarić ga je krenuo braniti, ali je ubrzo dobio udarac od kojeg je pao na tlo.

HKS: Naši igrači su napadnuti

Hrvatski košarkaški savez oglasio se službenim priopćenjem oko incidenta.

"Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara", stoji između ostalog u priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.