44 milijuna pregleda: Muškarac odglumio da mu se dijete utopilo u bazenu

Screenshot: TikTok

LEWIS Saunderson odlučio je odgovoriti na negativne reakcije s kojima se suočio nakon objave videa na TikToku. Naime, kako bi podigao svijest o važnosti neostavljanja djece bez nadzora u bazenu, pretvarao se da je na par sekundi skinuo pogled sa sina koji se igrao u bazenu, zbog čega se dječačić "utopio". Dramatično je primio sina u naručje i počeo vrištati u agoniji, zbog čega su mnogi video odmah okarakterizirali kao kontroverzan.

"Djetetu je potrebno samo 30 sekundi da se utopi. Ne ostavljajte djecu bez nadzora u bazenima", poručio je Lewis i istaknuo da snimka koju je objavio nije stvarna.

@lewissaunderson38 It only takes 30 seconds for a child to drown. Don't leave your children unattended in the paddling pools this Summer ☀️💔 Awareness video for all parents 🙏 #actor #acting #fiction #fictionalcharacters #awareness #awarenessvideo #awarenessmatters #fatherson #father #son #daddysboy #safety #water #summer #love #heartbroken #drama #dramatiktok #fy #fypシ #fypシ゚viral #foryou #fyfyfyfy #xcyzba #viral #viralvideo #viraltiktok #trending #explore ♬ Chasing Cars - Snow Patrol

Iako je skupio 44 milijuna pregleda i više od 1.5 milijuna lajkova, većina je u komentarima otkrila da su "zbunjeni" i "uznemireni", dok Lewisovo ponašanje smatraju "psihotičnim".

"Kako ćeš ovo objasniti sinu kad bude stariji?" upitala ga je jedna osoba.

"Uzmi slobodan dan, psihotičan si", dodala je druga.

@lewissaunderson38 Reacting to my recent Viral Video 🌏 #viral #viralvideo #viraltiktok #lewissaunderson #actor #acting #awareness #reaction #reactionvideo #fy #fypシ #fypシ゚viral #foryou #trending #explore #explorepage ♬ Emotional

Lewis je naknadno objavio još jedan video u kojem je odgovorio na kritike.

"Dječak u videu je zapravo moj nećak, a ja sam školovani glumac. Moj profil sadrži videozapise za podizanje svijesti. Ako ovaj video pomogne u spašavanju samo jednog života, onda sam obavio svoj posao", poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.