Dječaka probudila njegova omiljena pjesma, pogledajte urnebesnu reakciju

Screenshot: TikTok

Često se kaže da nikada ne bismo trebali buditi usnulu bebu, ali jedan je par roditelja otkrio urnebesan način kako probuditi svog dvogodišnjaka iz najdubljeg sna - uz pomoć njegove omiljene pjesme.

Nakon napornog dana, mama Kinsie Somarriba legla je sa svojim sinom Maverickom kako bi zajedno odmarali. Mislila je da je mališan bio iscrpljen i u dubokom snu, ali očito nikad nije previše umoran za svoju omiljenu pjesmu.

Čim je čuo remix pjesme "I Like to Move It", uspravio se i počeo plesati. Mama nije mogla vjerovati da je u trenu postao potpuno budan, što možemo vidjeti i iz njene reakcije.

@aliceinkinzland Literally full comatose and all it takes is his jam and hes ready to roll. DEF gonna make the best ride or die friend someday 🤣 this kid makes me giggle nonstop! #foryou #foryoupage #fyp #dance #rideoride #jam #toddler #toddlermom #moveit #friend #vibes #itsavibe ♬ original sound - aliceinkinzland

Ovaj trenutak su na TikToku podijelili roditelji, a video je skupio više od 5.1 milijuna pregleda i preko 1.1 milijuna lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.