Mama je htjela da njezin sin prvi sazna da je trudna. Pogledajte preslatke reakcije

Screenshot: TikTok

SKYLA Savanah odlučila je svog sina uključiti u jedan poseban trenutak u svom životu, onaj u kojem će saznati je li opet trudna. Ova mama je napravila test za trudnoću, pa je sa svojim prvorođencem nestrpljivo čekala rezultate i snimala njihovu reakciju na rezultat testa. 

Kada se test pokazao pozitivnim, Skyla i njezin sin nisu mogli vjerovati. Njihovo uzbuđenje ubrzo su zamijenile suze i zagrljaj. Mnogima koji su pogledali video na TikToku svidjelo se što je dječak bio uključen u cijeli proces te što je njegova mama htjela da baš on bude prvi koji će saznati da će dobiti brata ili sestru.

"Trenutak koji nijedan od nas neće zaboraviti", napisala je Skyla u opisu videozapisa koji je pogledan gotovo tri milijuna puta.

@skyla_savanah A moment neither of us will ever forget 🤍 #firstborn #mysonshine #pregnancy #pregnancyjourney #fertilityjourney #baby #babynumbertwo #2025baby #april2025 #cloudnine #fy ♬ Beautiful Boy Edit - 𝙇𝙖𝙣𝙜𝙪𝙁𝙞𝙡𝙢𝙨

Viralni video dobio je brojne komentare, a mnogi korisnici platforme izdvojili su da je ovo zaista trenutak za pamćenje. 

"Jednostavno predivno, hvala što si ga uključila", "Da sam ja na njegovom mjestu, stalno bih zezala svog mlađeg brata ili sestru da sam doslovce bila ondje kad se saznalo da postoji", "Ovaj trenutak će pamtiti zauvijek", "Ali kako ste oboje gotovo odmah počeli plakati", "Hvala za inspiraciju da i ja napravim isto sa svojim djetetom", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.