Tinejdžer saznao da će dobiti još jednog brata ili sestru, evo kako je reagirao

Screenshot: TikTok

Na TikToku osvanula je dirljiva reakcija 14-godišnjeg Coopera Klausnera kada je saznao da će dobiti novog člana obitelji. Njegova majka, Ashleigh (40), koja je preboljela rak dojke i bila u remisiji od 2021., podijelila je ovaj emotivan trenutak s cijelim svijetom. U videu koji broji više od šest milijuna pregleda, Ashleigh pokazuje Cooperu pozitivan test na trudnoću, a njegova sreća i suze oduševile su milijune korisnika.

U videu Cooper ne skriva oduševljenje, grli svoju mamu i ponavlja: "Ne mogu vjerovati! Tako sam sretan zbog tebe!" Ashleigh objašnjava da je upravo napravila test, a njen sin je prvi s kojim je podijelila sretnu vijest. "Znala sam koliko će se radovati. Ima jako nježno srce", ispričala je Ashleigh za Today.

@ashleighklausner Surprising our 14 year old with the best news! I can’t wait to see him with his baby sibling! #15yearagegap #4thbaby #boymama #surprise #maybaby #bigbrother #pregnancyaftercancer #dreamcometrue ♬ a thousand years - Christina Perri

Nezaboravan trenutak za cijelu obitelj

Ashleigh, koja je majka još dvojici sinova, Austinu (9) i Benjiju (5), kaže da je trudnoća došla kao pravo iznenađenje i novi početak nakon godina borbe s teškom bolešću. "Mislim da će ovo dijete zaokružiti našu obitelj", priznaje Ashleigh.

Austin i Benji također su pokazali oduševljenje. Austin je skočio na krevet, dok je Benji, poznat po svojoj energiji, prvo u šali zaplakao, a zatim veselo uzviknuo da će naučiti novog člana obitelji igrati videoigre.

Cooper, koji se nada sestri, već planira učiti novog brata ili sestru sportskim vještinama, iako priznaje da se ne raduje "smrdljivim pelenama". Ashleigh bi trebala roditi u svibnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.