Haljina koja je zaludjela sve ponovno je u H&M-u, sada u još ljepšoj verziji

Foto/Screenshot: TikTok/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLE godine H&M nas je sve oduševio svojom blagdanskom kolekcijom, a posebno se istaknula mini haljina s mašnom. Ova haljina postala je pravi hit na društvenim mrežama i rasprodala se brzinom munje.

@emilylouiseyt The viral H&M bow dress really does live up to the hype ✨🪩 linked in my LTK and IG ‘Festive’ highlight #bows #bowdress #christmasdress #christmaspartyoutfit #hmhaul #hmfinds ♬ original sound - 𝑵𝑨𝑻𝑪𝑺𝑳𝑼𝑽𝑹❦
@ellabekind Day 7 ✨ christmas party outfit 🎄 viral h&m sequin dress #nyedress #bowdress #sequindress #nyeoutfit #viraldress ♬ original sound - 🎶🎧
@laura.byrnes0 Obsessed with this sequin dress with the bow detail! Perfect party dress ✨ from H&M ✨#christmaspartyoutfit #partydress #partydress2023 #sequindress #hmdress ♬ original sound - 𝑵𝑨𝑻𝑪𝑺𝑳𝑼𝑽𝑹❦

Sada, srećom, imamo razlog za slavlje jer se slična verzija ove popularne haljine ponovno pojavila u H&M trgovinama, i to u još ljepšem izdanju.

Savršena za blagdansku sezonu

Nova haljina je kratka, bez rukava i satkana od bijelih šljokica koje se sjaje na svakom koraku. Ima elegantan samostojeći ovratnik i blagi A kroj. Savršena je za blagdansku sezonu, ali je možete nositi i tijekom cijele godine, primjerice za večernje izlaske.

Haljina košta 59.99 eura. No, ne čekajte predugo. Ostalo je samo nekoliko veličina, pa je najbolje da što prije nabavite svoj primjerak. Možete je vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.