U Zagrebu se prodaje prostran dvosoban stan za 179.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovaj put pažnju nam je privukao dvosoban stan površine 62.82 m2, koji se nalazi u Španskom, u Ulici Dobriše Cesarića, a prodaje se za 179.037 eura.

Uz stan dolazi i spremište na tavanu zgrade

Stan je potpuno renoviran i nalazi se na trećem katu stambene zgrade. Sastoji se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka povezanog s kuhinjom i blagovaonicom u open space konceptu, spavaće sobe, kupaonice s toaletom te lođe. Uz stan dolazi i spremište na tavanu zgrade.

Stan se nalazi na mirnoj lokaciji u blizini autobusne stanice i svih potrebnih sadržaja. U oglasu navode da je u planu ugradnja lifta, čija je realizacija predviđena za sljedeće dvije godine.

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotografija niže.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.