Svi žele traperice koje nosi Sofia Richie Grainge

Foto/Screenshot: TikTok/zara.com/pullandbear.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK zajednica ponovno bruji o Sofiji Richie Grainge i njezinom besprijekornom modnom ukusu. Društvene mreže preplavili su komentari njezinih pratitelja koji žele saznati sve o trapericama koje je nosila u svom najnovijem videu.

@sofiagrainge

The power a blow-dry holds… 🤭

♬ dreams sped up - sped up audios

"Koje su ovo traperice?", "Uh, moram saznati koje su ovo traperice!", "Zna li netko koje traperice nosi?", "Sviđa mi se sve na njoj", samo su neki od 650 komentara ispod videa.

Nakon brojnih upita uspjeli smo saznati koje traperice nosi. Radi se o Joe's Jeans Margot modelima visokog struka i ravnog kroja, vrijednim 208 eura.

Traperice je kombinirala s jednostavnom bijelom majicom renomiranog brenda The Row, dodajući outfitu luksuzne detalje poput Saint Laurent Jamie 4.3 šoping torbe, čija cijena doseže vrtoglavih 3200 eura. Look je zaokružila stylish Bonnie and Clyde sunčanim naočalama te Saint Laurent loafericama u trenutno neodoljivoj bordo nijansi.

Joe's Jeans The Margot High Rise Straight Jeans in Good Eye, 207.97 eura

Našli smo jeftinije komade

Poznavajući snažan utjecaj Sofije Richie Grainge na modnu industriju, ne čudi što se očekuje da će spomenute traperice u rekordnom roku nestati s polica. Kada proizvod dobije njezin "pečat odobravanja", njegovo mjesto na listi must-have komada sezone praktički je zagarantirano.

Ako želite rekreirati ovaj look, našli smo jeftinije komade.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.