Kako urediti predsoblje? Dizajneri kažu da su ovi načini dosadni i zastarjeli

Foto: Shutterstock/hm.com/zara.com/emmezeta.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREDSOBLJE ne bi smjelo biti zapostavljeno u dizajnu, već bi trebalo biti jednako važno kao i sve ostale prostorije.

Iako možda ne provodite puno vremena u predsoblju, ono nije samo prolazni prostor: vaš ulaz bi trebao postaviti ton za cijeli dom i trebao bi se tretirati s jednakom pažnjom kao i ostatak prostorija.

Umjesto da se trudite pratiti trenutne trendove u dizajnu, važnije je težiti trajnoj eleganciji koja će ostati relevantna s vremenom. Dizajneri savjetuju izbjegavanje ova četiri zastarjela pristupa.

Geometrijski oblici

Veliki, upečatljivi geometrijski uzorci mogu brzo učiniti da prostor izgleda zastarjelo. Umjesto toga, dizajner interijera Perry Walter savjetuje da birate manje uzorke kako biste postigli suptilniji i dugotrajniji učinak.

Navlaka za jastuk od mješavine lana, 19.99 eura
Tepih od mješavine vune s resama, 99 eura

Namještaj masovne proizvodnje

Izbjegavajte masovno proizveden namještaj koji može djelovati bezlično. Dizajnerica Kim Colwell savjetuje da radije birate komade koji odražavaju vaš stil i životne potrebe, kao što su ručno izrađeni ili naslijeđeni komadi.

Klupa od strukturiranog mrežastog metala sa sjedalom od drva akacije, 189 eura

Pretjerano podudaranje 

Ne trudite se previše uskladiti boje i stilove. Umjesto toga, dopustite različitim komadima da govore o vašem stilu i stvaraju ugodan dojam.

Potpuno bijelo

Umjesto klasične bijele, razmislite o toplim neutralnim tonovima koji će unijeti toplinu i ugodnost u vaš ulaz. Neutralni tonovi inspirirani prirodom mogu poslužiti kao savršena baza za dodavanje dekoracija i osobnog pečata.

Nelly predsoblje 131x40x192 cm artisan hrast/crno, 349.90 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.