Ovo su najbolji ljetni muški parfemi, prema časopisu W Magazine

Foto: louisvuitton.com/tomfordbeauty.com/creedfragrance.com/hermes.com/ acquadiparma.com/jomalone.eu/bulgari.com/bykilian.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETO je savršeno vrijeme za osvježenje vaše kolekcije parfema. Kada je riječ o muškim mirisima, ove sezone su popularni bogati citrusni tonovi poput sicilijanskih naranči i bergamota, uz note ambera, mošusa i pačulija, idealne za složenije mirisne doživljaje.

Donosimo vam popis najboljih ljetnih mirisa za muškarce prema mišljenju W Magazinea. Bez obzira na vaš stil ili priliku, ovi parfemi će obogatiti vaše ljetne dane i noći, ostavljajući snažan dojam gdje god se pojavite.

Louis Vuitton Afternoon Swim

Luksuzan i osvježavajući, s notama bergamota i đumbira, ovaj miris je idealan za cijelu godinu, a posebno za ljetne dane.

Louis Vuitton Afternoon Swim, cijena na upit

Creed Aventus

Ovaj sofisticirani miris kombinira note limuna, ananasa, ružičastog papra i jasmina, pružajući dojam luksuza i elegancije.

Creed Aventus, 50 ml, 210 eura

Hermès H24 Herbes Vives

"Ako bismo trebali zamisliti što bi savršeni muškarac nosio ovog ljeta, lako je zamisliti da odabere ovaj energičan i neosporno muževan miris", navodi W Magazine. Može se pohvaliti savršeno odmjerenom mješavinom biljnih nota, u sredini ima notu kruške, a baza je molekula Physcool.

Hermès H24 Herbes Vives, 50 ml, 101 euro

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea

Za ovaj parfem W Magazine ističe da bi ga bolje polovice lako mogle ukrasti od partnera za sebe. Mješavina je prekrasno kreativna, s notama mirte, bosiljka, smreke, talijanskog limuna i jasmina koji stvaraju osvježavajuću energiju.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea, Beldore, 30 ml, 75 eura

Costa Azzurra Tom Ford

Posljednji parfem Toma Forda savršen je za samopouzdane muškarce. Ovaj miris miješa ekstrakte hrastovog drveta i cedra s nježnim dodatkom ambera.

Costa Azzurra Tom Ford, Martimex, 50 ml, 150.28 eura

Jo Malone Cypress & Grapevine

Ovaj novi miris spreman je postati klasik", navodi ovaj američki časopis. Intrigantna kombinacija čempresa i vinove loze daje ovom mirisu drvenast, ali svjež karakter.

Jo Malone Cypress & Grapevine, 50 ml, 132 eura

Bulgari Pour Homme

Za ljubitelje prirode, ovaj miris nudi spoj zelenih i drvenastih nota. Tako u sebi kombinira note čaja, bergamota, lavande, mandarine, papra, irisa, ciklame te mošusa, cedra, hrastove mahovine i ambera. Odličan izbor za muškarca koji voli ljetna večernja druženja na otvorenom.

Bulgari Pour Homme, 100 ml, 139 eura

By Kilian Blue Moon Ginger Dash

Ovaj miris je dobio ime po poznatom party piću iz 1990-ih. Parfem sadrži arome đumbira i votke, obavijene bijelim mošusom za dodatak topline. Savršen za ljetne zabave.

By Kilian Blue Moon Ginger Dash, Cult Beauty, 50 ml, 220.35 eura

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt

Inspiriran britanskim obalama, miris spaja tople note ambrete s osvježavajućim tonovima morske soli i kadulje, čineći ga savršenim izborom za sofisticiranog, ali istovremeno muškarca sklonog avanturama. 

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt, Fabuspot, 30 ml, 78.09 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.