Prošetala zagrebačkom špicom i pokazala kako se nosi najtraženiji modni dodatak

Foto: Hana Kajari/Index/zalando.hr/etsy.com/asos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

INDEXOVA fotografkinja, koja redovito lovi zanimljive outfite na zagrebačkoj špici, ovog je vikenda naišla na pravu modnu poslasticu. Svojim objektivom zabilježila je prolaznicu čija je kombinacija odmah privukla pažnju, posebno zbog jednog traženog modnog dodatka.

Djevojka je nosila hit torbicu - model iz Zare inspiriran popularnom Bottega Veneta Sardine torbom.

Torbica se odmah rasprodala

Ova Zarina verzija, koja se brzo rasprodala nakon dolaska u trgovine, pokazala se kao pristupačnija alternativa luksuznom originalu. Torbica je savršeno uklopljena u ležeran, ali trendy outfit.

Uz hit torbicu nosila je i bež hlače opuštenog kroja, idealne za toplije dane, u kombinaciji s jednostavnom majicom. Ovaj minimalistički pristup omogućio je torbici da bude u centru pažnje.

Na nogama je imala adidas Originals Handball Spezial Terrace tenisice. Ove tenisice, također vrlo tražene ove sezone, dodale su sportsku notu cijelom izgledu.

Pronašli smo slične komade.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.