U Kini je lansiran Mi Band 8: Možete ga nositi kao privjesak ili na tenisicama

Foto: mi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TVRTKA Xiaomi jučer je lansirala Mi Band 8 na predstavljanju Xiaomi 13 Ultre u Kini. 

Xiaomi Mi Band 8 uglavnom slijedi dizajn kao i njegov prethodnik, ali s jednom ključnom razlikom. Dobivate istu kapsulu kao i prije, u kojoj se nalazi AMOLED zaslon od 1.62 inča.

Elegantni dizajn

Ono što se promijenilo ove godine su remen i veza za remen. S Mi Bandom 8, Xiaomi prelazi na elegantniji dizajn remena koji zahtijeva spajanje dvodijelnog remena na oba kraja kapsule, slično kao što biste spojili Apple Watch na njegov remen, piše Android Authority.

Tu je i poseban prsten koji omogućuje nošenje Smart Banda 8 poput privjeska.

Pričvrstite ga na tenisice

Također možete kupiti kopču za trčanje koja vam omogućuje pričvršćivanje kapsule na tenisice. 

Izvan promjene kućišta, Mi Band 8 ostaje vrlo sličan Mi Bandu 7. Postoji više od 150 sportskih načina rada koje možete odabrati za svoje vježbanje. Uređaj za praćenje fitnessa zadržava funkcije kao što su kontinuirano praćenje otkucaja srca, praćenje kisika u krvi, praćenje stresa, spavanja, koraka i kalorija, pa čak i nudi detaljnu profesionalnu analizu VO₂ max.

Cijene i dostupnost

Xiaomi Mi Band 8 lansiran je u Kini po cijeni od 34 dolara za običnu verziju i 40 dolara za NFC verziju. Još uvijek nema informacija o tome kada će imati svoju globalnu premijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.