As: Real ne može dobiti samo s brzim napadačima. Zato će u El Clasicu igrati Modrić

Foto: EPA

U SUBOTU se na stadionu Santiago Bernabeu igra El Clasico. Real će u 11. kolu La Lige od 21 sat dočekati Barcelonu, koja trenutno drži vrh tablice s tri boda više od Madriđana. Španjolski As objavio je tekst u kojem je najavio u kakvom će sastavu nastupiti Real, a očekuje se da će u prvih 11 biti Luka Modrić.

Modrić najavljen u prvih 11

"Vjerojatno će Hansi Flick morati napraviti neke taktičke prilagodbe kako bi spriječio madridske napadače da divljaju kao u drugom poluvremenu protiv Dortmunda. Ipak, izgledi Los Blancosa za pobjedu ne svode se samo na brze napadače", piše As i nastavlja:

"Ti igrači također trebaju pravu uslugu, zbog čega se čini da je Luka Modrić dobro pozicioniran da zadrži svoje mjesto u postavi domaćina, zajedno s Judeom Bellinghamom i Fedeom Valverdeom. Očekuje se da će se Eduardo Camavinga i Aurélien Tchouaméni natjecati za posljednje mjesto u veznom redu."

Modrić u posljednje vrijeme sve češće igra u prvih 11 Reala, osobito u važnim utakmicama. U posljednje tri utakmice dvaput je bio u početnoj postavi, a ukupno je ove sezone započeo šest od 13 utakmica.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.