Trener Slavena: Najviše sam ljut na sebe

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NOVO, 11. kolo ovosezonskog izdanja Supersport HNL-a započelo je remijem Slaven Belupa i Šibenika rezultatom 2:2 na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici. Slaven je zamalo slavio preokretom, ali Šibenik je došao do boda u zadnjim minutama. Golove su postigli Ilija Nestorovski i Tomislav Božić za Slaven te Ivan Božić i Marin Prekodravac za Šibenik. Utakmicu je komentirao Mario Kovačević, trener Slavena.

"Nismo paničarili kad smo rano primili gol, uspjeli smo izjednačiti, a onda i na vrijeme preokrenuti utakmicu u našu korist. Mislio sam mijenjati Agpekpornua prije nego je dobio drugi žuti karton, ali onda je Crepulja tražio zamjenu. Nakon toga se dogodio taj drugi žuti i utakmica je bila drugačija od tog trenutka", rekao je Kovačević pa dodao:

"Nismo dobro reagirali kod udarca iz daljine i zbog toga smo na kraju kažnjeni. Teško mi je uopće više govoriti, stalno nam se događa isto. Protivnici kažnjavaju sve naše pogreške. Najviše sam ljut na sebe jer smo imali sve, a na kraju imamo samo bod. Moramo ostati čvrsti u glavi, moramo ovo preživjeti."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.