SUPERSPORT HNL

Bjelica govorio o teškoj situaciji u Osijeku, a Ivušić o transferu u Serie A

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

OSIJEK u subotu od 21 sat gostuje kod Istre 1961 u četvrtom kolu SuperSport HNL-a. Iza Osijeka je očajan tjedan. Momčad Nenada Bjelice ispala je od kazahstanskog Kizilžara u drugom pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a nakon toga je odigrala bez pogodaka protiv Slaven Belupa u trećem prvenstvenom kolu. Osijekova Kohorta u nedjelju je poručila Bjelici da je licemjerni plaćenik te zatražila njegov odlazak iz kluba.

Bjelica: Kako izaći iz ovoga? Nema nekog pravila

Bjelica se uoči puta u Pulu pojavio s novinarima u društvu vratara Ivice Ivušića: "Nakon utakmice smo dali igračima dva dana da razbistre glavu nakon teškog tjedna za nas. Dečki su se odmorili, od srijede smo krenuli s treninzima, sutra imamo još jedan trening prije polaska u Pulu. Nejašmić, Kleinheisler i Leovac neće na put, upitni su Žaper, Fiolić i Mierez, ali bez obzira na to, mislim da ćemo imati kvalitetnu ekipu na terenu koja je spremna suprotstaviti se protivniku i pobijediti ga", rekao je Bjelica.

Osijekov šef struke analizirao je situaciju: "Kako izaći iz ovoga? Nema nekog pravila kako se izlazi iz te situacije, ono što možemo je kvalitetnije i bolje raditi, svatko preuzeti odgovornost za ono što radi na terenu. Jako nas je uzdrmalo ispadanje od kazahstanske ekipe. Razočarani smo svi, kao i navijači, novinari, tako su razočarani igrači i mi treneri."

Moramo dati potporu našim igračima, u dvije godine postigli su jako lijepe rezultate, a navijači su uživali u borbi za naslov prvi put u povijesti u kojoj je bio uključen i Osijek. Zato naši igrači zaslužuju respekt. Želimo ih podignuti i dovesti na najbolji nivo. Treba nam puno pozitivnog razgovora, pozitivne energije i vibracija i onda možemo doći do pozitivnog rezultata. S negativom i zato nismo puno razgovarali o ovome što nam se dogodilo. Svi smo svjesni da moramo i možemo bolje."

Ivušić govorio o transferu

Vratar Ivica Ivušić je rekao: "Težak tjedan za nas, skupili smo glave, popričali između sebe i pogledali se u oči. Svjesni smo da moramo dati još više za ovaj klub. I na treningu i na utakmicama. Dovoljno smo iskusni da znamo kako izaći iz ove situacije. Siguran sam da ćemo okrenuti stvari na pozitivu već ovaj vikend."

Pisalo se o njegovom transferu u Španjolsku i Italiju: "O tome se priča dva mjeseca, pokazao sam da sam maksimalno fokusiran na Osijek i to me jedino zanima. Lijepo je čuti kad te netko želi što je potvrda mog rada, ali ja sam maksimalno fokusiran na ovo što se događa ovdje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.