Carvajal: Brutalno je što Modrić radi. Kad on govori, vi zapisujete

Foto: EPA

DANI CARVAJAL gostovao je u emisiji Universo Valdano kod Jorgea Valdana, nekadašnjeg argentinskog reprezentativca i bivšeg napadača Reala. Jedan od kapetana aktualne momčadi madridskog velikana napravio je presjek svoje karijere, govorio o očekivanjima za ovu sezonu i budućnosti. Spomenuo je i koliko se divi Luki Modriću.

Carvajal je rođen u predgrađu Madrida 1992. godine i jedan je od Realovih nogometaša koji su ponikli u akademiji kluba. Za njegovu drugu momčad igrao je od 2010. do 2012., kada se na jednu sezonu otisnuo u Bayer, a potom se vratio u Real, u kojem je od 2013. do danas odigrao 379 utakmica.

S Realom je osvojio sve što se moglo i u pravilu ponavljao te uspjehe pa ostaje zapisano da zasad, među 22 trofeja s klubom, ima tri titule osvojene u španjolskom prvenstvu i njih čak pet za najbolju momčad Lige prvaka. U svom povratku u Real prije deset godina zatekao je i Luku Modrića, igrača kojem se divi.

Ronaldo, Ramos i Modrić ispred svih

Potvrdio je to odgovorivši na upit Valdana da imenuje trojicu najboljih igrača s kojima je dijelio svlačionicu.

"Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos i Luka Modrić. Kad oni pričaju, vi morate aktivirati svih pet čula i zapisivati što vam govore. Oni dolaze na treninge u rano jutro, u 6 sati, i započinju rad. To je brutalno", istaknuo je Carvajal pa nastavio o Modriću:

"Uz navedeno, Luka je uspio malu zemlju dovesti do finala Svjetskog prvenstva. Nevjerojatno je što je napravio i kako je sve pridobio."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.