Courtois se ponovo ozlijedio

Foto: EPA

GOLMAN Real Madrida, 32-godišnji Belgijanac Thibaut Courtois, ponovo je ozlijeđen. Iz kluba su javili da je drugi put ove sezone ozlijedio mišić aduktor na lijevoj nozi. Nije poznato kad bi se mogao vratiti. Zamijenit će ga dotad Andrij Lunin, jedini preostali golman u momčadi Reala. Belgijski golman imao je problema s tim mišićem od kraja rujna do sredine ovog mjeseca, zbog čega je propustio dvije utakmice. 

Courtois je odlično branio u utakmici protiv Borussije Dortmund iako je primio dva pogotka. Real je pobijedio 5:2, a on je bio među najbolje ocijenjenim igračima domaće momčadi. U posljednjih godinu dana muči se s ozljedama. Zbog ozljede ligamenata propustio je gotovo cijelu prošlu sezonu, no svejedno ga je trener Carlo Ancelotti stavio na gol u finalu Lige prvaka.

Neće igrati ni za reprezentaciju

Odustao je u međuvremenu i od igranja za reprezentaciju, ali ne zbog ozljeda, već zbog sukoba s izbornikom Domenicom Tedescom. Jedan od najboljih vratara svijeta poručio je da neće braniti za Belgiju sve dok je Tedesco na klupi.

"Nažalost, nakon događaja s izbornikom i nakon dugog razmišljanja, odlučio sam da se neću vratiti u belgijsku reprezentaciju dokle god je on na čelu. U ovom slučaju prihvaćam svoj dio odgovornosti. Međutim, gledajući u budućnost, moje nepovjerenje u Tedesca narušilo bi moju srčanost prema reprezentaciji", rekao je Courtois.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.