VIDEO Boston Celticsi i Los Angeles Lakersi pobjedama otvorili novu NBA sezonu

Foto: EPA

PODIZANJEM 18. zastave NBA prvaka u bostonskom TD Gardenu započela je nova sezona najjače košarkaške lige na svijetu. Prvaci Boston Celticsi pobijedili su na otvorenju New York Knickse 132:109. New York je prošlog ljeta doveo dvije nove zvijezde, Karl-Anthonyja Townsa i Mikala Bridgesa, no Boston je ipak bio prejak u ovoj utakmici.

Jayson Tatum predvodio je prvake s 37 poena i 10 asistencija uz fantastičan šut iz igre 14/18. Derrick White zabio je 24, a MVP prošlog finala Jaylen Brown 23 poena. New York su s po 22 poena predvodili Jalen Brunson i Miles McBride. Towns je skupio 12 poena, a Bridges 16.

Otac i sin prvi put zaigrali zajedno

Los Angeles Lakersi pobijedili su Minnesota Timberwolvese 110:103 u utakmici koja će ući u NBA anale. Naime, prvi put su otac i sin nastupili u istoj utakmici. LeBron James i njegov sin Bronny zaigrali su u momčadi Lakersa. 

LeBron je započeo utakmicu u prvom sastavu te ju je završio sa 16 poena, dva bloka, pet skokova i četiri asistencije. Sin Bronny dobio je tri minute na parketu i nije zabio koš. Uspio je uhvatiti jedan skok.

Lakerse je predvodio Anthony Davis s 36 poena, 16 skokova i tri blokade, dok je kod Minnesote odličan bio Anthony Edwards s 27 poena. Debi je za Timberwolvese imao i Julius Randle, koji je stigao iz New York Knicksa. On je utakmicu završio sa 16 poena i devet skokova.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.