Crnogorsko čudo oduševilo sve u Juventusu: "Motta je impresioniran"

Foto: Juventus (Facebook)

CRNOGORAC Vasilije Adžić (18) ovog je ljeta prešao u Juventus iz podgoričke Budućnosti. Mladog veznjaka Talijani su platili dva milijuna eura i planiraju ga koristiti u svojoj Next Gen momčadi, koja se natječe u Serie C. Adžić je po dolasku u Juventus priključen treninzima prve momčadi i odmah je u prvih nekoliko dana priprema oduševio novog trenera Thiaga Mottu.

Motta je oduševljen

Tuttosport piše da je Motta detaljno analizirao snimke Adžićevih utakmica te da ga planira maksimalno iskoristiti: "Bivši veznjak Motta toliko je impresioniran da razmatra mogućnost da Adžića odmah priključi prvoj momčadi. Sjećamo se da je Motta bio blizu da ga dovede u Bolognu ove zime, kada je mladi nogometaš bio na korak od potpisa", pišu Talijani.

Prati ga i Prosinečki

Adžić je u 68 utakmica za Budućnost zabio 11 golova te sedam puta asistirao. Proglašen je najvećim crnogorskim talentom, a za U-21 reprezentaciju Crne Gore ima četiri nastupa i jedan pogodak. Sasvim je izvjesno kako će u bližoj budućnosti dobiti poziv izbornika seniorske momčadi Roberta Prosinečkog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.