Dinamo večeras igra u Ligi prvaka. Svi ga mogu gledati

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

DINAMO od 21 sat na Maksimiru dočekuje Monaco u drugom kolu nove, revolucionarno redizajnirane Lige prvaka. To mu je prva domaća utakmica u LP-u ove sezone te prva nakon povijesnog debakla, poraza 9:2 kod Bayerna, nakon kojeg je morao otići Sergej Jakirović.

Njega je zamijenio povratnik Nenad Bjelica, pod kojim je Dinamo jako dobro igrao u Ligi prvaka prije pet godina. Prijenos utakmice Dinama i Monaca je dostupan svima jer je jedini meč Lige prvaka koji ovog tjedna prenosi HRT 2. Naime, državna televizija ima pravo na izbor utakmice koju će prenositi srijedom. Inače, prava prijenosa u Hrvatskoj ima ArenaSport, pa Dinamo, kao i ostale večerašnje utakmice, možete pratiti na tom kanalu.

Dinamo nakon povijesne katastrofe čeka sjajan i poletan suparnik koji je pobijedio Barcelonu

Dinamo čeka jako težak suparnik. Mlada (prosjek godina 23.9) i poletna momčad odlično je otvorila sezonu. U Francuskoj je neporažena u prvih šest utakmica te sa 16 bodova dijeli vrh s PSG-om. Monaco je oduševio u Ligi prvaka.

Dok je Dinamo startao katastrofom u Münchenu, Monaco ju je otvorio velikim iznenađenjem u Monte Carlu, gdje je pobijedio Barcelonu 2:1. Od ostalih zanimljivih utakmica večeras ističemo gostovanje Modrića i Reala kod Lillea te utakmicu Aston Villa - Bayern. 

Današnje utakmice Lige prvaka i kanali na kojima su prijenosi: 

Šahtar - Atalanta, 18.45 sati, Arena Sport 3
Girona - Feyenoord, 18.45, Arena Sport 2
Dinamo - Monaco, 21, Arena Sport 1, HRT 2
Sturm - Club Brugge, 21, Arena Sport 4
Leipzig - Juventus, 21, Arena Sport 5
Liverpool - Bologna, 21, Arena Sport 7
Lille - Real, 21, Arena Sport 2
Benfica - Atletico Madrid, 21, Arena Sport 6
Aston Villa - Bayern, 21, Arena Sport 3

Tablice omogućuje Sofascore

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.