Walter Mazzarri želi preuzeti Dinamo? Insajder: Razmatraju se tri kandidata

Foto: EPA

DINAMO je u četvrtak smijenio trenera Sergeja Jakirovića, pa je momčad u teškom porazu (4:1) od Slaven Belupa u SuperSport HNL-u vodio privremeni trener Sandro Perković. Zagrebački klub želi najkasnije do 6. listopada pronaći dugotrajno rješenje. Dosad su se kao kandidati spominjali Nenad Bjelica, Željko Sopić, Igor Jovićević, Vedran Ćorluka i drugi.

Nicolo Schira tvrdi da je Dinamu ponuđen Walter Mazzarri (62). Talijanski insajder piše da Dinamo radi na pronalasku novog trenera te trenutno razmatra trojicu kandidata, koje Schira zasad nije imenovao. 

Mazzarri je vodio Inter, Napoli, Watford, Torino...

Mazzarri je kao vezni igrač u osamdesetima i devedesetima nastupao za Fiorentinu, Pescaru, Cagliari, Reggianu, Empoli, Licatu, Modenu, Nolu, Viareggio, Acireale i Torres. Prema podacima Transfermarkta, prvi trenerski poslovi bili su mu u Bologni i Napoliju, gdje je od 1996. do 1998. bio asistent.

Bio je također trener juniora Bologne, a zatim je vodio seniorske sastave Acirealea, Pistoiesea, Livorna, Reggiane, Sampdorije, Napolija, Intera, Watforda, Torina, Cagliarija i Napolija. Napuljski klub otpustio ga je u veljači ove godine, nakon što je u 17 susreta prosječno osvajao 1.24 boda po utakmici. Mazzarri se može pohvaliti osvajanjem talijanskog kupa s Napolijem 2012. godine

Grafika: Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.