Djeca se smrzavala i kisnula na Maksimiru protiv Monaca. Dinamo ih je sad obradovao

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je prije nekoliko dana objavio da priprema iznenađenje za najmlađe navijače koji su bili na utakmici Lige prvaka protiv Monaca. Hrvatski prvak izrazio je žaljenje što su djeca pokisnula zbog pljuska po kojem se utakmica igrala na nenatkrivenom stadionu te je objavljeno da se organizira druženje za djecu do 12 godina. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"GNK Dinamo organizira druženje za najmlađe navijače (12 godina i mlađi) koji su bili na utakmici 2. kola UEFA Lige prvaka Dinamo - Monaco 2. listopada. Prije nekoliko dana na našim društvenim kanalima mogli ste pročitati obavijest o posebnom iznenađenju koje je klub pripremio za najmlađe i najvjernije navijače koji su pružili podršku našoj momčadi na dvoboju s Monacom u teškim vremenskim uvjetima, a sada je stiglo vrijeme da otkrijemo o čemu se radi.

Naime, sva djeca do 12 godina (uključujući i 12 godina) koja su prisustvovala spomenutoj utakmici imat će jedinstvenu priliku sudjelovati na posebnom eventu “Meet & Greet” s igračima Dinama! Ovo će biti izvrsna prilika za najmlađe ljubitelje plave boje da se druže s igračima, porazgovaraju s njima i fotografiraju se za uspomenu.

Događaj će se održati 20. listopada u periodu od 11 do 14 sati. Kako bi sudjelovali, potrebno je unaprijed potvrditi svoj dolazak slanjem prijave na email djecji.dan@gnkdinamo.hr. Slanjem prijave na mail, roditelj/skrbnik je suglasan da Klub može koristiti fotografije i video materijale nastale tijekom eventa na svojim službenim kanalima.Uz nezaboravno iskustvo, Dinamo je pripremio i poklone iznenađenja za svu djecu i roditelje koji će biti prisutni!

Vidimo se na Maksimiru!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.