Englezi: "Gvardiol osjeća olakšanje što neće uskoro opet igrati protiv West Hama"

Foto: Profimedia

MANCHESTER CITY je na gostovanju pobijedio West Ham 1:3 u trećem kolu Premier lige. Norveški napadač Erling Haaland ostvario je hat-trick postigavši pogotke u 10., 30. i 84. minuti. U sastavu trenera Pepa Guardiole bila su dva hrvatska reprezentativca - veznjak Mateo Kovačić i bočni branič Joško Gvardiol. Kovačić je odigrao cijelu utakmicu, dok je Gvardiol izašao u 88. minuti.

Gledajući Gvardiolov nastup, Sofascore ga je ocijenio sa 7.8, dok u nastavku možete pročitati što je o najskupljem braniču na svijetu napisala nekolicina engleskih medija.

Grafika: Sofascore

Što pišu engleski mediji?

Goal je Gvardiolu dao 5/10 te napisao da "nije bio dovoljno blizu Jarrodu Bowenu (krilnom napadaču West Hama, op. a.) te nije puno toga napravio u napadu". Portal 90min dao je Gvardiolu ocjenu 6, uz isticanje da mu je "Bowen dao posla na njegovoj strani".

Na tragu ovih opisa je i Manchester Evening News, koji je Gvardiolu također dao 5. "Cijelu utakmicu se mučio s Bowenom, koji ga je previše puta nadmudrio. Gvardiol osjeća olakšanje što neće uskoro morati opet igrati protiv West Hama", navodi mančesterski medij.

Manchester City News dao je Gvardiolu višu ocjenu, 7. Poput ostalih ističe Bowenov kvalitetan nastup, ali i dodaje da je Gvardiol bio "pouzdan" i "uvijek dostupan za dodavanje" te je "držao loptu u posjedu".

Give Me Sport je uz ocjenu 6 opisao Gvardiolov nastup kao "mirnu večer", dok Yahoo Sports smatra da to "nije bio najbolji nastup Hrvata", što objašnjavaju time da "nije napravio puno u napadu te nije uspio zaustaviti Bowena".

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.