Nova kupovina Fenerbahčea gura Džeku prema Hajduku?

Foto: EPA

CENK TOSUN (33) novi je igrač Fenerbahčea. Iskusni napadač stigao je iz Bešiktaša po isteku ugovora i zaoštrit će konkurenciju u napadu momčadi Josea Mourinha. Fenerbahče od napadača još ima Edina Džeku (38) te Umuta Nayira (31). Prema posljednjim informacijama Mourinho želi još jednog napadača, ali mlađeg od Džeke, Tosuna i Nayira.

Tosun tjera Džeku prema Hajduku?

U slučaju dolaska takvog kapitalca, Džeko bi mogao postati suvišan i tada bi se Hajduku otvorila šansa za njegovo dovođenje. Podsjetimo, Hajduk je zainteresiran za legendarnog BiH centarfora, koji nije imun na ideju dolaska u Hrvatsku.Tosunov dolazak mogao bi pogurati Džeku van Fenera.

Bogata karijera turskog napadača

Tosun je prije pet godina vrijedio 23 milijuna eura. Everton ga je za 22.5 milijuna eura doveo iz Bešiktaša u ljeto 2018. godine, no turski ofenzivac se nikada nije uspio nametnuti. U karijeri je Tosun igrao za Eintracht Frankfurt, Gaziantepspor, Crystal Palace i Bešiktaš u dva navrata. Za reprezentaciju Turske ima 53 nastupa i 21 gol, a nastupao je i na minulom Euru, gdje je Turska dogurala do četvrtfinala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.