Ferro potpisuje za Hajduk na 112. rođendan kluba

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

FERRO (25) se vraća u Hajduk i sutra će splitski klub službeno objaviti ovaj transfer, na 112. rođendan kluba. Ferro ovaj put ne dolazi na posudbu, kako piše Dalmatinski portal, već u transferu iz portugalske Benfice s kojom je imao ugovor do ljeta 2024. godine.

Portugalski je stoper u drugom dijelu prošle sezone stigao na posudbu u Hajduk. Iako su ga na Poljudu željeli zadržati, on nije bio za tu opciju. Smatrao je kako će pronaći izazov u ligama Petice, a na kraju je završio u nizozemskom Vitesseu. U početku je bio standardan, ali je potom pao u drugi plan. Posljednji nastup zabilježio je 9. studenog prošle godine.

Ferro je bio na posudbi u Hajduku

Ferro, 25-godišnji stoper čija je vrijednost procijenjena na dva i pol milijuna eura, za Hajduk je prošle sezone na posudbi odigrao 14 utakmica i zabio dva gola uz dvije asistencije. Navodno je Hajduk htio prošlog ljeta otkupiti Ferra, ali je nogometaš imao drugačije planove i htio ostvariti transfer u neku od liga Petice.

Sada ga Hajduk želi vratiti jer se uklapa u planove novog trenera Ivana Leke koji igra s trojicom stopera u prvih 11. Hajduk je ove zime doveo Ivana Lučića kao rezervnog vratara i Yassinea Benrahoua iz francuskog drugoligaša Nimesa. Prijelazni rok u Hrvatskoj traje do 15. veljače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.