transferi

Gazzetta: Ponoćna bomba. Kalinić igrao protiv Juventusa pa otišao u Hajduk

Foto: Profimedia

"GROM IZ VEDRA NEBA", tako je Gazzetta dello Sport opisala šokantni odlazak Nikole Kalinića iz Verone samo sat vremena nakon što je za taj klub igrao protiv Juventusa u Serie A. Verona je Juventus ugostila od 20:45, a Igor Tudor je sugrađanina uveo u igru u 72. minuti utakmice koju je izgubio 2:0. Samo sat vremena kasnije Hajduk je objavio da mu se u 34. godini vraća napadač koji je klub napustio prije 13 godina. 

Nije iznenađenje što je Kalinić otišao u Hajduk jer taj klub već mjesecima ne krije da je pregovarao s njim, nego što je to napravio kad se očekivalo da će ipak ostati u Veroni s kojom je imao ugovor. Uostalom, u Italiji je prijelazni rok završen. Međutim, kako Gazzetta piše:

"Došlo je do velikog obrata. Ubrzo nakon što je Kalinić igrao za Veronu taj klub je usred noći objavio da sporazumno raskida ugovor s hrvatskim napadačem, a on se vratio u matični Hajduk u domovini." Isti izvor podsjeća da je Kalinić u sezonu i pol u Veroni igrao 33 utakmice Serie A na kojima je postigao šest i namjestio dva gola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.