Gorica vratila igrača koji je za nju odigrao preko 100 utakmica

Foto: HNK Gorica

ISTI dan kad je predstavila novog trenera Marija Carevića, Gorica je predstavila i jednog novog igrača. Ipak, on nije u potpunosti nov jer je za Goricu već igrao. Radi se o nizozemskom stoperu Matthewu Steenvoordenu (31), koji se nakon godinu dana vraća u Goricu.

Steenvoorden je u Goricu prvi put stigao u ljeto 2019. iz nizozemskog Cambuura te je za nju odigrao 108 utakmica i zabio četiri pogotka. Na početku prošle sezone otišao je u uzbekistanski Pakhtakor, a od veljače je bio u Maleziji, gdje je igrao za Terengganu FC.

Mata se vratio kući ❤️🖤 Godinu dana i tri mjeseca nakon što se oprostio od suigrača i napustio Veliku Goricu, naš dragi...

Objavljuje HNK GoricaUtorak, 15. listopada 2024.

"Pratio sam Goricu cijelo vrijeme, gledao utakmice bez obzira na vremensku razliku. Poznajem sve ovdje i lako mi se vratiti. Sjećam se razgovora sa Sukom na stadionu nakon zadnje utakmice u Gorici i imam dojam kao da je to bilo jučer. Dobar je osjećaj ponovno biti kod kuće. Znatiželjan sam, jedva čekam vidjeti kako ćemo igrati i ponovno odjenuti dres Gorice", rekao je Steenvoorden.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.