Hajduk rasprodao sve pretplate za sljedeću sezonu

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

"POŠTOVANI navijači, zaključno s jučerašnjim danom, pretplatnici iz prošle sezone obnovili su preko 15 tisuća pretplata. Kao što smo prethodno i najavili, broj pretplata dostupnih u slobodnoj prodaji ograničen je na 15 tisuća zbog potencijalnog izvođenja radova na krovištu Poljuda, što može rezultirati ograničavanjem kapaciteta na tribini na kojoj se izvode radovi u određenom razdoblju.

Zato od danas nema dostupnih pretplata u slobodnoj prodaji. Hvala na razumijevanju", stoji u objavi kojom je Hajduk jutros objavio da više neće prodavati pretplate za sljedeću sezonu. Brojka je tako ostala na istoj razini kao i prethodne sezone, daleko najvećoj u SHNL-u.

Hajduk ponovo nedostižan

Dinamove pretplate za navijačku tribinu stoje 170 eura u usporedbi s Hajdukovih 132, dok su pretplate za najskuplju tribinu Maksimira 360 eura, gotovo 100 eura skuplje od pretplate za najskuplju tribinu Poljuda. Razlog je svakako i taj što Dinamove pretplate uključuju sve europske utakmice do eventualne nokaut-faze, dok Hajdukove uključuju samo 2. i 3. pretkolo Konferencijske lige.

Temu usporedbe isplativosti pretplata kod vodećih klubova domaćeg prvenstva već smo obradili, a prema bazičnim podacima o dosad prodanim godišnjim ulaznicama jasno je da po navijačkim parametrima pred konkurencijom daleko odmiče Hajduk. U prošloj sezoni Hajduk je imao u prosjeku daleko najviše navijača na utakmicama SHNL-a. Poljud su prosječno pohodila 21.232 gledatelja, a Maksimir 9013.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.