Hrvatski reprezentativac imao je dogovoren transfer. Javio se novi klub koji ga želi

Foto: Profimedia

TALIJANSKI mediji i stručnjak za transfere Fabrizio Romano već neko vrijeme pišu da će Marin Pongračić napustiti Lecce u ovom prijelaznom roku. Nisu složni tek oko iznosa visine transfera, pa se spominje svota od 13.5 do 15 milijuna eura, koliko je Rennes spreman platiti da ga dovede. Ipak, četvrti najveći posao u povijesti Leccea možda i neće imati rasplet u kojem hrvatski reprezentativac odlazi u Francusku.

U prošloj sezoni Pongračić je upisao 38 nastupa za Lecce u Serie A i talijanskom kupu, a sjajnom sezonom zaslužio je i povjerenje Zlatka Dalića pa je tako na Euru startao protiv Španjolske i Italije. Dvadesetšestogodišnjeg stopera Transfermarkt procjenjuje na sedam milijuna eura vrijednosti, a u karijeri je još igrao za München 1860, Red Bull Salzburg, Wolfsburg i Borussiju Dortmund.

Sve dogovoreno s Rennesom, ali javila se Fiorentina

Njegove dobre igre dovele su ga do izlaznih vrata kluba i zapravo je njegov odlazak u Rennes bio definiran kao gotova stvar. Talijanski mediji navode da su klubovi jedan drugom poslali dokumentaciju potrebnu za transfer i da se samo čeka da se posao završi. No u sve se sad umiješala Fiorentina.

"Pokušat će nagovoriti Pongračića", piše talijanski Sky Sport i dodaje: "Ostaje za vidjeti hoće li Pongračić održati obećanje koje je dao Francuzima ili se odlučiti za ostanak u Italiji."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.